tomaat burrata olijfolie

Jihaa, het is lente ?

Annick Boel-De Wilde
22 maart 2019 om 17:25

Voel jij vandaag ook die lentekriebels? Verlang jij ook zo naar een lekker slaatje als lunch in plaats van die dikke erwtensoep? Deze middag heb ik alvast een lekker, eenvoudig slaatje gemaakt en bovendien klaar in minder dan 5 minuten. Dus, daar laat je het toch niet voor hé  ? …

Ik heb eerst en vooral een mooi bord genomen, want zeg nu zelf, dat eet toch veel smakelijker. Dan leg ik wat veldsla en rucola als basis, snijd enkele tomaatjes en komkommer en schik deze mooi op het bord. En top was dat mijn buurvrouw gisteren heerlijke burrata meegebracht had van Il Cuore di Puglia. Ik zweer je, eens je die geproefd hebt, wil je geen andere meer. De burrata snijd ik half door en leg de helft ervan in het midden van mijn bord. Nadien komt natuurlijk de afwerking…

olijfolie desiderio

Ik leg er wat zwarte ontpitte olijven en gegrilde artisjokken bij en werk af met een lekkere extra vergine olijfolie, allemaal van Desiderio. Voor de flexitariërs enkele schelletjes coppa van de slagerij van mijn schoonbroer Raf Boel. Als je wil, kan je nog wat geroosterde pijnboompitten en aceto balsamico toevoegen.

Zeg nu zelf, Pascale Naessens en Sandra Bekkari zouden toch fier op ons zijn. Smakelijk en geniet vooral van dat lentezonnetje.

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.