Blijf tijdens de Corona-crisis genieten met Pura Passione ❤️

Annick Boel-De Wilde
27 maart 2020 om 15:17

Cari amici,

Blijf tijdens de Corona-crisis genieten met Pura Passione! Tja, het zijn nu moeilijke tijden voor ieder van ons en dat nemen we best in de brede zin van het woord.
Moeilijk, gezien de social distancy die we moeten houden. Moeilijk, gezien de schrik die er een beetje is omdat we niet weten wat de nabije toekomst zal brengen. En waarschijnlijk zijn er nog tal van redenen waarom we deze uitzonderlijke situatie als moeilijk ervaren.

Nu, enkele jaren geleden na een voorval dat een zware impact op mijn leven gehad heeft, zei mijn zus ooit: “Weet je Annick: nu zie je het even totaal niet meer zitten, maar weet dat in elke negatieve situatie, er ook iets positiefs uit kan groeien. En misschien begrijp je dat nu nog niet maar ooit komt er een dag dat je dat wel zal begrijpen.”

En dat is nu net wat ik in deze situatie ook al ervaren heb: we kunnen niet buiten komen om iets te gaan drinken, te gaan eten, om naar de fitness te gaan of gewoon naar je werk, je familie, of vrienden te bezoeken.
Maar heb je er al bij stil gestaan dat je het nu, thuis, ook heerlijk gezellig kan maken?

We hébben nu de tijd om even de pauzeknop in te duwen en te genieten van andere zaken, smaken opnieuw te leren ontdekken en opnieuw te leren proeven van lekkere dingen.

Wat dacht je van:
Samen eens koken met de kinderen: koekjes bakken, verse pasta maken, een uitgebreide aperitief met hapjes te organiseren?
Of met het mooie weer te klussen in de tuin en nadien op je terras in het zonnetje te genieten van een lekker glaasje wijn, want dat verdien je toch wel hé.
Of in de namiddag een lekker kopje koffie drinken met je beste vriend of vriendin via Skype, Whatsapp of Facetime?

Er zijn zovele zaken die op ons to-do lijstje staan, maar waar we het laatste jaar nooit tijd voor gehad hebben vanwege de ratrace waarin we leven.

Het is nù het moment om aan “SLOW TIME” te doen. De reden waarom ik ooit met Pura Passione begonnen ben, genieten van Slow Food, Slow Wine en deze passie ook met jullie te mogen delen.

Graag wil ik jullie hierbij helpen!
Van dichtbij kan dit helaas niet, maar ik ben wel bereikbaar!
Dus willen jullie genieten van een lekker flesje wijn? Willen jullie graag lekker koken of bakken? Genieten van een heerlijke Italiaanse koffie met Italiaanse koekjes erbij? Een geschenkpakket laten bezorgen voor iemands verjaardag of voor iemand die het nu verdient? Contacteer mij!

? Je kan mij bereiken op
GSM: 0479/930.430
mail: [email protected]
of bestellen via de webshop

Mijn huiskamerboetiek is open na afspraak en in een straal van 10 km kom ik gratis bij jou en op een veilige manier leveren. (social distancing wordt nageleefd)

Ook in moeilijk tijden wil ik jullie laten genieten met Pura Passione want weet je nog:
“La vità è troppo breve per mangiare e bere male”

Ciao, a presto

PS/ Met mijn Italiaanse wijnboeren, producenten en hun familie is momenteel alles ok. Zij hebben het weliswaar niet gemakkelijk, maar verkeren allen in goede gezondheid. Ik heb bijna dagelijks contact met hen en moest aan ieder van jullie vele groetjes overbrengen.

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.