groentelasagne volgens Pascale Naessens

Puur genieten met Pura Passione

Annick Boel-De Wilde
1 September 2018 om 13:06

Op deze eerste septemberdag een heerlijk (en makkelijk) gerecht waarmee je in een handomdraai de zomer op tafel tovert. Receptje gevonden bij Pascale Naessens, maar een beetje naar mijn eigen hand gepimpt met een de overload aan heerlijk verse groenten van Puur Natuur gekocht bij Boeren en Buren

Ovenschotel met onderaan een flinke scheut condimento al aglio van Desiderio, daarop een laagje aubergineschijfjes, ricotta (voor de beste moet je bij Il Cuore di Puglia zijn), een laagje tomatenpassata van Gran Cucina , een laagje courgettes, terug wat ricotta en zo verder stapelen tot je ovenschotel vol ligt. Tussen elk laagje strooi ik ook wat Italiaanse kruiden Bovenaan afwerken met mozzarella en 30 minuten in de oven op 180 graden.

Groentelasagne met ricotta

Je kan ook lasagnebladen tussen de groenten leggen. De condimento al aglio, de tomatenpassata, de Italiaanse kruiden en de lasagne en uiteraard de heerlijke wijn zijn verkrijgbaar in mijn huiskamerboetiek.

Hierbij drink je een lekkere fles Barbera d’Alba 2015 van Nizza Silvano.

Barbera d’Alba Nizza Silvano

Buon appetito!

 

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.