Pura Passione
28 januari 2018/Annick Boel-De Wilde

Mijn goede voornemens voor 2018

2018 is van start gegaan en dat gebeurt niet zonder nieuwjaarsvoornemens. Je kent ze ongetwijfeld al uit het hoofd: meer sporten, gezonder eten, minder alcohol drinken en niet meer klagen. En hier sta je niet alleen voor, ondertussen zijn er al heel wat 40 dagen-acties die je hierbij helpen.

Lees meer
Buon anno 2018
1 januari 2018/Annick Boel-De Wilde

Buon anno 2018

2017 nadert zijn einde…. de deur van 2018 staat al op een kier. Toch kijken we voldaan terug op een jaar vol met pure passie of Pura Passione.

Lees meer
30 december 2017/Annick Boel-De Wilde

Enkele tips voor een geslaagde gourmet op oudjaar

Oudjaar, samen vieren met vrienden en een lekkere gourmet. Weinig voorbereidingen en met enkele ingrediënten extra wordt het een heerlijk feestmaal. Ik geef je graag enkele tips waarmee je zeker en vast met je gourmet zal scoren.

Lees meer
panettone
11 december 2017/Annick Boel-De Wilde

Panettone – Italiaans kerstgebak

Heb jij het traditionele Italiaanse kerstgebak bij uitstek, de panettone al besteld? Wees er dan snel bij want nu woensdag 13 december geef ik de volledige bestelling door aan onze Piemontese bakker (panificio).

Lees meer
Hertenkalffilet met pompoenpuree en Roero
20 november 2017/Annick Boel-De Wilde

Recept ideetje voor de feestdagen

Met dit koud regenweer zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor een lekker Kerst of Eindejaarsmenu. Afgelopen weekend heb ik een super eenvoudig, maar overheerlijk hoofdgerecht gemaakt. Niet veel werk aan en ik ben ervan overtuigd dat je hiermee zal scoren…

Hertenkalffilet – wildsaus op basis van funghi porcini en truffel – pompoenpuree

Lees meer