Buon anno 2018

Buon anno 2018

Annick Boel-De Wilde
1 januari 2018 om 12:56

2017 nadert zijn einde…. de deur van 2018 staat al op een kier. Toch kijken we voldaan terug op een jaar vol met pure passie of Pura Passione.

Graag wil ik enkele mensen bedanken die dit jaar 2017 mee succesvol gemaakt hebben. Eerst en vooral mijn lieve echtgenoot Marc, zonder zijn voortdurende steun was dit nooit gelukt. Hij heeft er ook voor gezorgd dat mijn huiskamerboetiek zoveel warmte en gezelligheid uitstraalt en was er ook steeds voor alle logistieke hulp maar ook moreel toen ik in mei en juni enkele maanden “out” was.
Eveneens wil ik ook Katrien van Chez La Tourte bedanken. Een kei-toffe madame die ik dit jaar heb leren kennen en waar het altijd superleuk mee is om kookworkshops te organiseren. Ook in 2018 gaan we hier zeker mee verder.

PURA PASSIONE

Ook een dikke merci aan mijn producenten uit Piemonte. Het is altijd een waar plezier om met jullie te mogen samenwerken. Grazie mille Silvano Nizza, Olio Desiderio, Walter Abrigo, Adriano Marco e Vittorio, Izabella de Castro, Giancarlo Burlotto, I Peccati di Ciacco, Altalanga Azienda Agricola, Viaggi in Langhe Monferrato Roero – Tartufoevino, e gli altri che ho dimenticato.
Ook wil ik graag Jeroen van Justwonder bedanken voor het steeds up-to-date houden van mijn website en de opstart van mijn webshop.
Maar bovenal wil ik JULLIE ALLEMAAL bedanken om langs te komen in mijn huiskamerboetiek, om aanwezig te zijn op de degustaties, kookworkshops, feestmarkten etc…
Ik wens jullie allemaal een fantastisch, gezond en warm 2018 vol “Pura Passione”
Gelukkig Nieuwjaar – Buon Anno.
Annick Boel-De Wilde

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.