Torta di Nocciole Alta Langa Azienda Agricola
4 oktober 2017/Annick De Wilde

Torta di Nocciole – BIO

Om nog even verder te gaan met de typische herfst-specialiteit van Piëmonte: de hazelnoten, stel ik jullie graag vandaag een nieuwe delicatesse voor: “la Torta di Nocciole” met BIO-label van Azienda Agricola Alta Langa

Lees meer
crema di nocciole IGP Desiderio
2 oktober 2017/Annick De Wilde

Crema Nocciola IGP

Oktober, nieuwe maand, en de herfst doet ook stilaan zijn intrede. Vandaar dat ik deze week graag elke dag een “herfstige” delicatesse in de picture plaats.

Lees meer
Ferragosto - 15 agosto - ferie
14 augustus 2017/Annick De Wilde

15 Agosto – Ferragosto

Ferragosto, 15 augustus, is in Italië meer dan een nationale feestdag. Deze dag luidt niet alleen de vakantieperiode in, maar staat synoniem voor ontspanning, afleiding, feest, zon, lol, eten en drinken.

Lees meer
Gegrilde Gamba's Olio di Peperoncino Desiderio Roero Arneis Nizza Silvano
12 augustus 2017/Annick De Wilde

Gamba’s op de grill

Vrijdag Visdag, ofwel een lekker en eenvoudig receptje om het weekend te starten. Ik was deze ochtend bij de plaatselijke viswinkel Praet in Beveren en daar lagen in de toog heerlijke gamba’s, ik kon deze echt niet laten liggen ?… Een super eenvoudig receptje want op vrijdagavond heb ik absoluut geen zin meer om uren […]

Lees meer
gegrilde paprika's met ansjovis
2 augustus 2017/Annick De Wilde

Heimwee naar il bello Piemonte

Heb jij, net zoals ik, ook zin om terug op vakantie te vertrekken bij het zien van deze miezerige woensdag? Ik heb alvast een lekker zuiders gerechtje op tafel gezet met, heel simpel en snel klaar…

Lees meer