penne selder ricotta hazelnoot
4 oktober 2017/Annick De Wilde

Herfstig Pastagerecht

Nu het weer écht wel herfstig aan het worden is, had ik deze week enorm veel zin om een lekker, maar super eenvoudig herfstig pastagerecht te maken. Bovendien had ik geen tijd om nog veel boodschappen te doen en wou toch iets lekker op tafel zetten.

Lees meer
Torta di Nocciole Alta Langa Azienda Agricola
4 oktober 2017/Annick De Wilde

Torta di Nocciole – BIO

Om nog even verder te gaan met de typische herfst-specialiteit van Piëmonte: de hazelnoten, stel ik jullie graag vandaag een nieuwe delicatesse voor: “la Torta di Nocciole” met BIO-label van Azienda Agricola Alta Langa

Lees meer
crema di nocciole IGP Desiderio
2 oktober 2017/Annick De Wilde

Crema Nocciola IGP

Oktober, nieuwe maand, en de herfst doet ook stilaan zijn intrede. Vandaar dat ik deze week graag elke dag een “herfstige” delicatesse in de picture plaats.

Lees meer
Ferragosto - 15 agosto - ferie
14 augustus 2017/Annick De Wilde

15 Agosto – Ferragosto

Ferragosto, 15 augustus, is in Italië meer dan een nationale feestdag. Deze dag luidt niet alleen de vakantieperiode in, maar staat synoniem voor ontspanning, afleiding, feest, zon, lol, eten en drinken.

Lees meer
Gegrilde Gamba's Olio di Peperoncino Desiderio Roero Arneis Nizza Silvano
12 augustus 2017/Annick De Wilde

Gamba’s op de grill

Vrijdag Visdag, ofwel een lekker en eenvoudig receptje om het weekend te starten. Ik was deze ochtend bij de plaatselijke viswinkel Praet in Beveren en daar lagen in de toog heerlijke gamba’s, ik kon deze echt niet laten liggen ?… Een super eenvoudig receptje want op vrijdagavond heb ik absoluut geen zin meer om uren […]

Lees meer