Nieuwe taart-creatie

Annick Boel-De Wilde
12 februari 2017 om 10:47

Zondagochtend vroeg al een taart gebakken, nieuwe creatie uitgeprobeerd.

Ingrediënten

  • 250g bloem “doppio zero”
  • 250g mascarpone
  • 120g suiker
  • 50ml melk
  • 3 eieren
  • 1 zakje gist
  • 3 peren
  • 150g gemalen hazelnoten
  • 3 lepels crema de nocciole van Olio Desiderio.

Werkwijze

Alle ingrediënten mengen, nadien de peren in blokjes onder het deeg spatelen en in een bakvorm gieten. Het deeg bedekken met schijfjes peer en ruwe rietsuiker. 40 minuten bakken in een hete luchtoven van 170 graden. Afkoelen en afwerken met bloemsuiker. Smakelijk! Buon appetito!
De bloem “00” en de crema di nocciole zijn verkrijgbaar in mijn huiskamerboetiek.

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.