Lekkers uit Piëmonte

Annick Boel-De Wilde
4 mei 2017 om 20:02

We zijn net terug thuis na enkele dagen Piëmonte. De voorraad heerlijke Italiaanse delicatessen is weer aangevuld, waaronder de Olio Extra Vergine Sgocciolato van Desiderio Olio en nog tal van andere lekkernijen uit de regio. Verlang jij om die zuiderse smaken op je bord te proeven en heb jij ook zin in al dat lekkers uit Piëmonte?

Olio Extravergine Di Oliva

 

Olio Extra Vergine Sgocciolato

De Olio Extra Vergine Sgocciolato van Desiderio Olio is de TOP extra vergine olio in ons gamma, afkomstig van eerstekeus olijven die manueel geperst worden. Deze parel wordt verkregen door een “natuurlijke koude persing”, een proces dat elke vorm van druk, warmte en de aanwezigheid van chemische middelen uitsluit. Resultaat is een heerlijke zachte, maar kwaliteitsvolle smaak aan de olijfolie, die perfect in balans is qua smaak. Wil je deze heerlijke olijfolie proeven, kom dan graag langs in mijn huiskamerboetiek!

Olio Extravergine Di Oliva Sgocciolato

Grissini en antipasti piemontese

Ook de grissini van Desiderio Olio hebben we op vraag van velen opnieuw meegebracht. Met de zomer in het vooruitzicht, wat smaakt er beter dan een lekker aperitief op je terras met heerlijke handgemaakte grissini op basis van Extra Vergine Olio. Deze kan je ook perfect combineren met de typische “antipasti piemontese”. Komt het water je ook al in de mond? Reden te meer om langs te komen in mijn huiskamerboetiek.

Grissini

Antipasti Piemontese

O ja, we hebben een Belgische vlag meegenomen naar Desiderio Olio om ons Belgenland te promoten op het dak van zijn bedrijf.

Desiderio Olio

Ciao, a presto

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.