Beterschap Nonna

Een klein kattebelletje van Pura Passione

Annick Boel-De Wilde
13 juni 2017 om 16:36

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat ik nog iets gepost heb op mijn blog, Facebook of Instagram. Absoluut niet van mijn gewoonte, maar mijn gezondheid heeft er helaas anders over beslist.

Sinds Moederdag lig ik geveld met het cytomegalovirus (CMV), een virus waarvan meer dan 50 pct van de mensen drager van is, zonder dat ze het zelf weten. Helaas voor mij, reageerde ik er wel slecht op met enkele weken hoge koorts en totale vermoeidheid. Ik heb hiervoor een intraveneuze kuur van 5 dagen gehad in het ziekenhuis om mijn bloedwaarden terug op peil te krijgen.

Momenteel ben ik thuis, en na controle deze ochtend, blijkt alles terug de positieve richting uit te gaan. Ik moet het komende maanden nog zeer rustig aandoen waardoor ik mijn “Pura Passione” activiteiten wat naar de achtergrond schuif en ook de kookworkshops van juni heb moeten annuleren. Nogmaals bedankt aan alle ingeschreven deelnemers voor jullie begrip.
Ook een dikke knuffel en een dankjewel voor mijn lieve echtgenoot Marc, die mij de afgelopen weken al enorm gesteund heeft, want ben geen gemakkelijke patiënt, rust en geduld stond niet in mijn prioriteitenlijst.

Ik kijk er alvast naar uit om, na de vakantie, terug met zeer veel energie er tegenaan te gaan met het organiseren van kookworkshops, proeverijen, leuke receptjes en tips, ….

 

Veel liefs en geniet van jullie zomer met “Pura Passione”

Ciao, a presto

Reageer via je Facebook-account

Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.