Buon anno 2018
2017 nadert zijn einde…. de deur van 2018 staat al op een kier. Toch kijken we voldaan terug op een jaar vol met pure passie of Pura Passione.
Lees meer2017 nadert zijn einde…. de deur van 2018 staat al op een kier. Toch kijken we voldaan terug op een jaar vol met pure passie of Pura Passione.
Lees meerOudjaar, samen vieren met vrienden en een lekkere gourmet. Weinig voorbereidingen en met enkele ingrediënten extra wordt het een heerlijk feestmaal. Ik geef je graag enkele tips waarmee je zeker en vast met je gourmet zal scoren.
Lees meerHeb jij het traditionele Italiaanse kerstgebak bij uitstek, de panettone al besteld? Wees er dan snel bij want nu woensdag 13 december geef ik de volledige bestelling door aan onze Piemontese bakker (panificio).
Lees meerMet dit koud regenweer zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor een lekker Kerst of Eindejaarsmenu. Afgelopen weekend heb ik een super eenvoudig, maar overheerlijk hoofdgerecht gemaakt. Niet veel werk aan en ik ben ervan overtuigd dat je hiermee zal scoren…
Hertenkalffilet – wildsaus op basis van funghi porcini en truffel – pompoenpuree
Lees meerNu het weer écht wel herfstig aan het worden is, had ik deze week enorm veel zin om een lekker, maar super eenvoudig herfstig pastagerecht te maken. Bovendien had ik geen tijd om nog veel boodschappen te doen en wou toch iets lekker op tafel zetten.
Lees meerOm nog even verder te gaan met de typische herfst-specialiteit van Piëmonte: de hazelnoten, stel ik jullie graag vandaag een nieuwe delicatesse voor: “la Torta di Nocciole” met BIO-label van Azienda Agricola Alta Langa
Lees meer