tomaat burrata olijfolie
22 maart 2019/Annick De Wilde

Jihaa, het is lente ?

Voel jij vandaag ook die lentekriebels? Verlang jij ook zo naar een lekker slaatje als lunch in plaats van die dikke erwtensoep? Deze middag heb ik alvast een lekker, eenvoudig slaatje gemaakt en bovendien klaar in minder dan 5 minuten. Dus, daar laat je het toch niet voor hé  ? …

Lees meer
Spumante Nizza Silvano
18 maart 2019/Annick De Wilde

Il nuovo spumante è arrivato

De heerlijke spumante Nizza Royale van het huis Nizza Silvano is eindelijk terug verkrijgbaar! Ik was al enkele maanden ongeduldig aan te wachten op de nieuwe annata (jaargang) en denk dat ik niet de enige was. De meeste mensen die hem gedronken hadden, kwamen langs om nieuwe aan te schaffen, bijgevolg zat ik zonder spumante […]

Lees meer
Monocultivar olio Desiderio
17 maart 2019/Annick De Wilde

Ontdek de nieuwe monocultivar olijfolie: Peranzana

De Peranzana olijfolie van Olio Desiderio is een monocultivar olijfolie, dit wil zeggen dat de olijfolie gemaakt is van één type olijven, nl. de peranzana of wel de “Provenzale di Puglia”. Deze olijfsoort is afkomstig uit Puglia uit de regio van Foggia.

Lees meer
herfst pastagerecht
26 oktober 2018/Annick De Wilde

Een eenvoudige herfst pastaschotel ?

Jihaa, eindelijk voelen we de herfst… de regen, de bladeren die vallen en de koudere temperaturen. Tijd dus om in onze keuken te duiken en net voor het weekend een heerlijke eenvoudige pastaschotel te maken.

Lees meer
groentelasagne volgens Pascale Naessens
1 september 2018/Annick De Wilde

Puur genieten met Pura Passione

Op deze eerste septemberdag een heerlijk (en makkelijk) gerecht waarmee je in een handomdraai de zomer op tafel tovert. Receptje gevonden bij Pascale Naessens, maar een beetje naar mijn eigen hand gepimpt met een de overload aan heerlijk verse groenten van Puur Natuur gekocht bij Boeren en Buren

Lees meer